Golvvarme Handduk 0

Despre Incalzirea in pardoseala

Credem că având podele calde si frumoase ar trebui să fie totul simplu și sigur. De aceea avem produse fiabile și eficiente din punct de vedere energetic și oferim o garanție de 12 de ani pentru sistemele noastre de încălzire prin pardoseală. Lucrăm cu încălzire electrică în pardoseală de aproape 10 ani. Aflați mai multe despre funcționarea sistemului de încălzire prin pardoseală.
Indiferent dacă doriți să încălziți o casă întreagă, o pivniță sau o baie mică, există o soluție de încălzire de CarbonHeat pentru a se potrivi. Avem patru sisteme de încălzire prin pardoseală pentru a se potrivi diferitelor condiții și nevoi. Ghidul nostru pentru încălzire prin pardoseală este un instrument util dacă aveți nevoie de ajutor în găsirea celei mai bune soluții pentru nevoile dvs.

Avantajele încălzirii prin pardoseală

Evident, deja știți ce bine este să vă puneți picioarele pe o podea caldă. Dar ați știut că încălzirea prin pardoseală este o sursă de căldură cu multe alte avantaje frumoase? Dacă picioarele sunt calde, întregul tău corp se simte bine. Pentru noi oamenii, cea mai bună distribuție de căldură o au picioare calde. Ne simțim cel mai bine la 18-20 de grade la înălțimea capului și la 23-24 grade la picioarele noastre. Puteți obține această distribuție de căldură cu solutiile noastre de încălzire prin pardoseală.

Cu o distribuție corectă a căldurii, puteți scădea și temperatura cu câteva grade în timp ce păstrați încă un climat plăcut, deoarece căldura este în locul potrivit. O temperatură cu câteva grade mai mică înseamnă o economie reală a consumului de energie. Citiți mai multe despre încălzirea în pardoseală și consumul de energie.

Igiena si caldura

Cu încălzire prin pardoseală nu există radiatoare și țevi urâte, unde se pune praf.. Puteți să le furnizați exact așa cum doriți, fără a vă îngrijora de blocarea canapelei de pe un radiator. Este, de asemenea, un sistem de încălzire pe care nu-l puteți auzi.

Radiatoarele sunt, de obicei, sub o fereastră, parțial pentru a contracara frigul. Din moment ce căldura crește, există un efect circulator care îl face mai cald sub tavan și cel mai rece pe podea. Cu încălzire prin pardoseală, veți primi căldură la picioarele dvs. și veți fi distribuite pe o suprafață mare de podea. Aceasta înseamnă, de asemenea, distribuția uniformă a căldurii în cameră.

Căldură confortabilă

Încălzirea prin pardoseală este un sistem cu temperatură scăzută. Temperatura suprafeței pardoselii este foarte scăzută în comparație cu un radiator, de exemplu. Dar zona este mai mare. Aceasta înseamnă că încăperea este încă confortabilă și că nu există aer cald sau ars.

Igienică și practică

Deoarece aerul circulă mai puțin, mai puține particule de praf se învârt în jurul valorii. Obțineți un mediu interior mai bun, care este deosebit de important pentru cei cu alergii. O podea caldă este, de asemenea, o podea uscată. Și mai presus de toate – o podea uscată nu are loc pentru acarieni sau alte organisme alergene. În baie, este foarte bine să ai un podea care se usucă repede după ce te-ai spălat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *