Mai-Multe-Informatii-Despre-Cablurile-Noastre-Incalzitoare

Mai Multe Informatii Despre Cablurile Noastre Incalzitoare

Un Cablu Subtire Inseamna O Inaltime A Pardoselii Mai Mica

Kit-urile noastre de incalzire in pardoseala contin unul dintre cele mai subtiri cabluri. Cu un diametru de numai 4mm este ideal atunci cand sunteti conditionati de inaltimea pardoselii. Cablul incalzitor este bineinteles flexibil si usor de indoit pentru o instalare cat mai usoara.

Izolatie De Teflon

Cablurile Ebeco sunt isolate cu o manta de Teflon care are o rezistenta la temperatura foarte mare in comparative cu multe alte cabluri incalzitoare de pe piata.Astfel cablurile noastre sunt durabile si au o viata de functionare indelungata.

Durabilitate Testata

Cablurile noastre sunt testate in conditii de incarcare foarte mari si au un echilibru intre finite si rezistenta.Carbon Film este, datorita design-ului unic, practic imposibil de distrus.Daca din greseala faceti o gaura in folie,doar in acel loc ve-ti avea o zona minuscula neincalzita si astfel picioarele dumneavoastra nu vor sti niciodata.

Siguranta Maxima

Toate sistemele Noastre sunt aprobate de Semko si CE.Produsele noastre sunt create pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.Toate cablurile incalzitoare sunt bifilare, iar campul electromagnetic este minim.

12 Ani Garantie

Garantia pentru toate kit-urile noastre este de 12 ani.Daca apare o defectiune este de obicei datorita tratamentului gresit din timpul instalarii sau daca cineva a dat gauri sau a sapat dupa instalarea lui.Daca o astfel de eroare este facuta,dumneavoastra puteti localiza locul si doar cateva bucati de gresie vor fi scoase pentru a putea repara cablul.Daca sunte-ti foarte ghinionisti si este nevoie sa scoatem toata pardoseala ar fi bines a stiti ca garantia noastra acopera 100% din costuri

Singurul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este sa conectati kit-ul la sitemul electric a-l casei folosind un electrician autorizat.