Aici gasiti o lista cu cele mai frecvente intrebari.Va rugam sa folositi buton-ul de Search pentru a gasi mai rapid intrebarea dorita.

Pot avea covor peste pardoseala incalzita?

Da, puteti pune covor peste pardoseala chiar daca aveti instalat un system de incalzire in pardoseala.Nu exista nici un pericol,atata timp cat senzorul de pardoseala se asigura ca temperatura nu va creste peste limite niciodata.In orice caz nu este Eficient Energetic sa acoperiti intreaga pardoseala cu covoare.Covorul opreste caldura sa se ridice si astfel aveti o pierdere importanta de energie.

Cat de mare este campul electromagnetic?

Campul electromagnetic pentru incalzirea in pardoseala electrica este cel mai dezbatut subiect.Pentru a micsora campul electromagnetic, in primul rand trebuie sa instalati un cablu bifilar,deoarece puterea va curge in ambele directii si astfel campurile magnetice se anuleaza unul pe altul.Toate cablurile Carbonheat sunt Bifilare iar campul electromagnetic este minim.

Cum Functioneaza garantia dumneavoastra?

Garantia difera de la un produsul la altul. Garantia standard fiind de 12 Ani.
In Docs gasiti toate descrierile produselor si specificatiile in ceea ce priveste garantia.

Cat de lung este cablul de protectie antiinghet F-10 ?

cablul-de-protectie-antiinghet-F-10
Lungimea cablului autoreglabilde protectie antiinghet F-10 este:
Extern-tambur de 100 metri
Interior-tambur de 60 metri

Cati mp de Rexvafilm sau Ebeco Foil poate fi montata pe un singur thermostat

Termostatele au 16-amperi adica 3680 w. asta inseamna ca poate suporta max 24mp RexvaFilm si 35 mp Ebeco Foil.

Putem instala in sapa grosiera Cable Kit?

Bineinteles,puteti ingloba in sapa Cable Kit.Noi va recomandam sa folositi un produs mult mai bun pentru ingroparea in sapa grosiera, care este NY-18 sau Multiflex 20.

Putem folosi RexvaFilm Sau Ebeco Foil in zonele de baie cu umiditate mare?

Din pacate nu.In acord cu regulile ESA(electrical safety authority),folia de 230 V nu este permisa in zone de baie sub actiunea directa sau indirect a apei.Va recomandam Ribbon Aht , Thermoflex sau Cable Kit care sunt mult mai potrivite pentru zonele cu umiditate mare.

Care este diferenta intre Cable Kit 50,200,300?

Termostatul este diferenta intre aceste kit-uri.Toate informatiile le gasiti in Cable Kit Guide.

Unde ar trebui asezat senzorul de pardoseala de temperatura?

senzorul-de-pardoseala
Senzorul de pardoseala ar trebui asezat sub thermostat intre doua bucle de cablu.

Pentru ce pardoseala poate fi instalat Cable Kit?

Cable Kit poate fi instalat pentru suprafete ceramice.

Care este distanta intre buclele de cablu?

distanta-intre-buclele-de-cablu
Impartind suprafata la lungimea cablului avem distanta care ar trebui pastrata In bucla a cablului incalzitor.Cu cat distant este mai mica, cu atat creste puterea instalata si impactul termic.

Cat de mare este campul electromagnetic?

Campul electromagnetic pentru incalzirea in pardoseala electrica este cel mai dezbatut subiect.Pentru a micsora campul electromagnetic, in primul rand trebuie sa instalati un cablu bifilar,deoarece puterea va curge in ambele directii si astfel campurile magnetice se anuleaza unul pe altul.Toate cablurile Carbonheat sunt Bifilare iar campul electromagnetic este minim.

Cum poate respira pardoseala prin izolatie?

Pardoseala respire deoarece in izolatie exista orificii de 1mm speciale.Ce este foarte important este ca umezeala nu urca spre suprafata si astfel nu se creeaza igrasie.

Este incalzirea in pardoseala suficienta pentru indepartarea umeselii din sapa?

Exista inca un risc in cazul in care izolatia nu este folosita.Sa instalati incalzire in pardoseala fara sa puneti izolatie nu este cea mai buna idée.In afara de umezeala si consumul de energie este mai mare.O idée foarte buna ar fi folosirea Cable Kit,NY-18 sau Multiflex 20 impreuna cu Cable Board.

Cat costa un sistem de incalzirea in pardoseala?

Costul incalzirii in pardoseala depinde direct de tipul de sistem si de suprafata necesara cerintelor dumneavoastra.Contactati-ne pentru a putea obtine pretul oricarui sistem necesar dumneavoastra.

De ce led-ul termostatului se face cand verde cand rosu?

Motivul este urmatorul:
Verde-incalzirea este oprita;
Rosu-Incalzirea este pornita

Este nevoie de o plasa de armare speciala pentru instalarea incalzirii in pardoseala?

Nu, nu este nevoie de o armare speciala, dar este bines a o folositi pentru o stabilitate mai buna a constructiei.

De ce butoanele termostatului nu funtioneaza?

Este posibil ca display-ul sa fie blocat.In acest caz ve-ti observa o cheota in stanga sus pe ecranul termostatului.Pentru a debloca termostatul este nevoie sa tineti apasate in acelasi timp butoanele din lateral timp de 5 secunde si termostatul este deblocat(dispare cheita dein stanga sus).Pentru blocare apasati butonul din centru si apoi pe unul din butoanele laterale pana gasiti Lock.Prin apasare pe centru confirmati blocarea.